Opravy prasklín čelného skla

Poškodil Vám kameň čelné sklo? Nie vždy je nutná jeho výmena. Ponúkame Vám servisnú službu, vďaka ktorej vieme čelné sklo Vášho automobilu efektívne opraviť. Navštívte servis JM Cars service alebo v rámci okresov Nitra a Topoľčany prídeme za Vami. Naším cieľom je, aby sa čelné sklo Vášho automobilu opravilo tak rýchlo, jednoducho a bezpečne, ako je to len možné, aby sa prasklina na skle ďalej nerozširovala.

Pokiaľ sa prasklina neopraví čím skôr, poškodenie vo väčšine prípadov rastie, stane sa neopraviteľným a pod kombinovaným účinkom tepla, vlhkosti, mrazu, špiny a vibrácí sa budú vytvárať sekundárne trhliny, až sa sklo môže v mieste poškodenia natoľko oslabiť, že praskne.

Je lepšia skôr výmena čelného skla alebo jeho oprava?

Všeobecne platí, že všade tam, kde je možné čelné sklo automobilu opraviť, je lepšie ho opraviť ako nahradiť - výmena skla so sebou prináša množstvo rizík, napr. možné poškodenie laku karosérie v ráme pri vyrezávaní okna, čo môže neskôr viesť ku korózii a pod. Opravou sa dosiahne obnovenie pôvodnej pevnosti a stability autoskla a zároveň dôjde k významnému zlepšeniu optických vlastností v mieste pôvodného poškodenia. 80% prasklín spôsobených úderom kameňa je technicky opraviteľných za predpokladu, že prasklina nekončí v okraji skla.

Nie všetky poškodenia skla sa však dajú alebo je vhodné opraviť a vtedy prichádza na rad výmena čelného skla. Keď príde na rozhodovanie, či opraviť alebo vymeniť poškodené čelné sklo, vždy poradíme najlepšou voľbou pre Vás a Vaše vozidlo.

Čo všetko zahŕňa oprava čelného skla?

Oprava zahŕňa vyčistenie a vysušenie poškodenej oblasti a následné vyplnenie s jasnou živicou s takmer rovnakými optickými vlastnosťami skla (s rovnakým indexom lomu svetla ako má sklo). Poškodenie skla nezmizne opticky úplne, ale vo väčšine prípadov je takmer neviditeľné po oprave. Opravené miesto zostane pevné a hladké, teda nebude spôsovať opotrebovávanie stieračov. Používame technológiu opravy čelných skiel PS, ktorú uznávajú aj poisťovne.